demens napisał(a):Przybranie na masie to trudniejszy proces niż odchudzanie, dlatego właśnie szacun TrancEye za wytrwałość.
bAchoR napisał(a):do pewnego etapu
A ja sie pytam gdzie jest przepisany dla mnie trening Rafal?
nie mierz wszystkich jedną miarką jak i nie pisz o określonych osobach pod katem ogółu. Polecam równiez czytanie ze zrozumieniem:bAchoR napisał(a):bo wy dziewczyny ogółem jesteście całkowicie antysportowe
jeśli wczesniej miało się doczynienia z ćwiczeniami na brzuszek, sportem, wysiłkiem fizycznym - wtedy łatwiej jest osiągnać zamierzony cel. Przecież nikt nie chce zrobić z kostki masła, porcelanowego słonika. Jesteśmy dorośli więc dorośle myslmy.paauli_83 napisał(a):nie jest żelkowy lecz napięty, oczywiście daje większe efekty jeśli wcześniej robiłaś brzuszki, czy ćwiczyłaś pod kątem brzuszka,
bAchoR napisał(a):PS. Marze o tym, żeby znaleźć dziewczynę, z którą mógbłym iść na długi spacer po plaży (Stocznia Gdańska -> Gdynia Śródmiejsćie > 10 km), pobiegać, pograć w siatkówke (tak, żeby nie kaleczyła tego sportu. Czasami jak jakaś ma chęci i zagra to wole, żeby lepiej siedziała) w niedzielne letnie, plażowe dni.No taka prawdziwa towarzyszka życia, a nie że tu mnie rączki bolą, tam mi warkocz się rozplecie, kredka się rozmaże... ale narazie nie zanosi... Wszystko wskazuje na to, że będe musiał znaleźć sobie chłopaka
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości