Nadchodzę i ja, by zamieścić swoje - jakże wypocone - 39 minut atmosferycznych drumowych brzmień
. Sporo osób z tego forum doskonale zna mnie z tego faktu, że często lubię stawiać poprzeczkę dość wysoko w szczególności samemu sobie
, co też uczyniłem w tym secie. Przejścia były horrendalnie ciężkie, co powodowały same utwory ze strony ich złożoności... Jednak pomimo to, zdecydowałem się na zamieszczenie tych, jakże wspaniałych i głębokich produkcji w jednym pliku
Nie ukrywam, że tym razem w aspekcie technicznym mam sobie dość sporo do zarzucenia, z czego raczej do tej pory nie słynąłem
, jednak d'n'b jest chyba najcięższym gatunkiem do miksowania, a przynajmniej atmospheric i to jeszcze z RIP'em w trackliście
. Ostrzegam również przed nieco brudnym brzmieniem w niektórych minutach, jednak kilka z nagrań była dość ciężka do zdobycia i jedynie w poprawnej jakości. No to cóż, z moich zażaleń to byłoby na tyle
, poza tym polecam
. PS. Miał to być też urodzinowy prezent dla Kubo, jednak w związku z problemami technicznymi, wstawka opóźniła się o jeden dzień
TL:
01. High Contrast - Tread Softy
02. B Complex - Beautiful Lies
03. Ultima C – Behind the Sorrow
04. Seba – Blaze & Fade Out
05. Danoo feat. Jett – Twilight
06. Alicia Keys - UnThinkable (Lenzman Drum & Bass Bootleg)
07. Ultima C - Gimme Mre Sunlight
08. Seba – Painted Sky
09. Kirsty Hawkshaw – Face to Face (Seba Remix)
Czas: 39 min.
Waga: 54mb
Download ->
http://download.enhanced-perception.com ... 202010.mp3Życzę miłych lotów