TBk2000 napisał(a):Armin troche monotonnie i raczej nie mnie porwie, chociaz nie powiem, zeby bylo to jakies radiowe ochlapy. Polecial fajna house'owa stylistyka, ale imo czegos w tym zabraklo. Zobaczymy jak sie material ukaze.
Kasper napisał(a):We wrześniu jego kolejny album, który po raz kolejny zatrzęsie jego długo wypracowywaną reputacją
Kasper napisał(a):dla spragnionych transu spod jego ręki pozostaje projekt Gaia jednak to temat na zupełnie inną dyskusję.
Kasper napisał(a):Tym razem Prydz się nie popisał jego remix jest wręcz nudny w porównaniu do jego remixu do "Flashback". Armin wykręcił dancefloorowego killer'a i na żywo napewno będzie wyrywać z kapci.
Kasper napisał(a):Z pewnością jak powiedział TBk nie jest to jakiś "radiowy ochłap" a śmiem twierdzić, że to jedna z lepszych rzeczy, które wyszły z pod szyldu Armin van Buuren w ostatnim czasie.
Kasper napisał(a):We wrześniu jego kolejny album, który po raz kolejny zatrzęsie jego długo wypracowywaną reputacją
michal napisał(a):Czy Ty celowo takie teksty zapodajesz, czy tylko dla prowokacji?
michal napisał(a):bankowo, zatrzęsie tak jak 'Imagine': narastającą w lawinowym tempie ilością miłośników twórczości Holendra. Czy Ty celowo takie teksty zapodajesz, czy tylko dla prowokacji?
sector napisał(a):Na Trancefix z tego co pamietam pisail, ze remix Armina to shit
sector napisał(a):Dla mnie jednak remix Armina to niemal taka sama papka jak to serwowane w asot'ach.
sector napisał(a):Doslownie prawie takie same sample, na ktorych sa tworzone te wszystkie pseudo hity.
sector napisał(a):Czy mi sie wydaje, czy to nie jest kolejny taki tekst o kolejnej nowosci od Armiego?
sector napisał(a):Pewnie to cale forum Armina ma juz niezle w czubie na sama mysl a te wszystkie 16stki maja juz mokro.
sector napisał(a):Nie oszukujmy sie, bo nie powinnismy sie spodziewac czegos lepszego od Imagine.
sector napisał(a):Teraz nastaly czasy Komercyjnego Armina grajacego papke dla dzieciakow z podstawowki i dla grajkow grajacych po remizach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość