ant napisał(a):NIestety cena troche mnie odstrasza.
yaper napisał(a):Ja się nadal waham, bo nie mam planów na tego Sylwka i już raczej nie będę miał żadnej alternatywy. Problem tylko jeden: nie chce mi się samemu cisnąć w pociągu w dwie strony, bo wiem jaka to katorga dla umysłu Nadal jest szansa, że znajdę jakąś osobę jadącą z Krakowa lub przed Kraków... póki co czekam... A propos, jedzie ktoś z forum właśnie przez Kraków? Johny??
p__ napisał(a):No to do zobaczenia 31
JohnnyKnoxville napisał(a):
Ja+kolega
artur
adam
Enters
kto jeszcze ?????
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus napisał(a):zapomniales Johnny o tym dla ktorego bedzie to 11 sty event w tym roku ruszamy spora grupa z wawy i prawdopodobnie bedziemy we wro okolo 18:30 wiec jakby co chetnie sie ustawimy, bedzie Darek, Diana hihi, Anita ktora poznales pewnie na lajfstrimie (moja dziewczyna niby) oraz dwoch swierzakow ode mnie z roboty
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość