Niestety poza satori waterfall i Estivą, to reszta prezentuje czasy mnie i bardziej ogległe . Również niestety ostatni rok i tracki z niego przemknęły obok mnie więc jestem lekko "w tyle" (chociaż szulca można do tych nowych też ewentualnie zaliczyc)kiki napisał(a):ogolnie to fajnie bylo wrocic po takim czasie sluchania innej elektroniki do trance'u i zobaczyc co tam w dzisiejszych czasach w trawie piszczy
podobne klimaty będą za 2 misiące, a set z v-sagami i tarkanami za 3 Wszystko mam już zaplanowane. W następnym miesiącu wystartuję jeszcze z trensem przez duże T ale nic więcej nie będę mówił. Liczę, że kiki też mnie nie zdradzi w tej kwestiiTransi napisał(a):Btw. mógłbyś nagrać coś w klimatach V-Sag, Tarkan itd. Przecież ten pierwszy to twój brat
wasyl napisał(a):Ostatniego nie słuchałem ;p
tłumacz sięwasyl napisał(a):ale pozostaje mi pogratulować zwycięstwa Peterholowi za bardzo dobry set (przesłuchałem )
no i muszę Cię zmartwic, bo nie było ucięcia Cause you know taka jest własnie specyfika mixu od Cosmiców..co wokalu wchodzi od razu piękne pianinoRomuS napisał(a):ale te nagłe ucięcie nr cause you know trochę zostawiło mnie w tyle... no cóż przejście pół na pół...
3. Ciary... oj ciary... fortepian (ogólnie uwielbiam ten instrument) magiczny... czyli powoli buduje nam się trzeci
utwór
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości