djin napisał(a):mogliby powrócić do korzeni i zrobić znowu nad morzem
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
JohnnyKnoxville napisał(a):jeśli bedzie w tym roku to na 100% bedzie Eddie Halliwell, kto słuchał wczorajszej audycji MSMu to wie dla czego..... Tak że dądze że już jeden powód żeby sie wybrać jest
BecameOne napisał(a):Wtedy dopiero byłaby zbieranina dj'ów którzy mają świetny kontakt z publiką, a to co grają już jest mniej ważne.
BecameOne napisał(a):to co grają już jest mniej ważne.
BecameOne napisał(a):wolę żeby dj bardziej skupiał się na tym co gra i jak gra niż był mega szałowy za konsoletą
BecameOne napisał(a):Callaghan zagrał na koniec UK Trancowo i jak zwykle ma to miejsce w tym namiocie, ustawił tak bit, że ja będąc czy to przy barierkach, czy to pod koniec namiotu słyszałem ciągle tylko bit.
BecameOne napisał(a):@sector:
Ty to chyba powinieneś być dziennikarzem. Wyciąłeś zdania tak, że układają się w Twoje wyobrażenia, a są zupełnym przeciwieństwem tym o czym pisałem. Może to przeczytasz po raz kolejny. Chyba że masz problem w tym że nie jaram się electro trancem i szału w tym nie widze.
@Rado:
Nie mam zamiaru Ciebie poniżać. W ogóle nie w mych myślach być 'elo' na forum. Chciałem przybliżyć to o czym napisałeś. Rozumiem że Halliwell show robi, a przecież nie po to jeździmy na imprezy. Podoba się tobie electro trance to spoko. Ja wyraziłem swoje zdanie na temat występu Eddiego. Nie podobało mi się ogólny przekrój setu. Zero poruszenia dla mnie było. Jeżeli będzie znów On i zagra tak jak w '07 to chwała że go do LU dorzucili. Jeżeli będzie tak jak w '08 to dla mnie będzie mega lipa.
======================
Tyle z moich wyjaśnień. Wracam do tematu.
======================
Na electrowni plote zapuścił ktoś że będzie w Warszawie, ale moim zdaniem jest to mało prawdopodobne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości