Czas na moje podsumowanie Ciężko było wybrać, z tego roku mógłbym wytypować chyba jeszcze co najmniej z 10 dobrych kawałków, no ale trzeba było na coś się zdecydować. Dzięki za przedłużenie konkursu, zależało mi na wzięciu udziału gdyż poprzednią tego typu edycję wspominam bardzo miło, a niestety trafiłem na taki okres że nijak nie miałem możliwości wcześniej nagrać czegokolwiek. Mam nadzieję, że technicznie jest choć trochę lepiej niż ostatnio. Przynajmniej jednego możecie być pewni, gorzej już być nie może
Jeden z utworów nie został wydany i gdzieś czytałem że nigdy to nie nastąpi, a wliczając do tego jego ponadprzeciętną zajebistość musiałem go zagrać. Mam nadzieję, że nie musimy tutaj w BM tak kurczowo trzymać się zasady "tylko WYDANE w 2010" tak jak to jest w TOTY (co do którego jest to oczywiście zrozumiałe). Jeżeli jednak jest to problem to ok, może być dyskwalifikacja Sety innych i tak ocenię bo muszę nadrobić zaległości z innych gatunków (i tu prośba do tych, którzy zadeklarowali swój udział aby w końcu ruszyli 4 litery i wrzucili swoje mixy ). Tymczasem idę obadać set Petera, który już chyba wystarczająco długo tkwił w osamotnieniu ;p
czas - 59:59
waga - około 70MB
link - http://www50.zippyshare.com/v/94149864/file.html
gatunek - uplifting trance
TL:
1. Cape Town - Apollo 13 (Ferry Tayle 'Neverending Story' Mix)
2. Ultimate - Towards Destiny
3. Nitrous Oxide - Downforce (Orient Mix)
4. Adam Nickey pres. Blue 8 - Eleventh Street (Suncatcher remix)
5. Marninx - Remorse
6. Adam Kancerski - All Day Long
7. DJ Feel & Aurosonic feat. Ale Haze - Feel (Giuseppe Ottaviani remix)
8. Running Man - Solace (Manuel Le Saux remix)
9. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo (Temple One Mix)
10. ReOrder pres. Group Number One - A World of Trance