I oto moje spóźnione top 10, zmixowałem je dziś na poczekaniu bo poprzedniego projektu nie zgrałem na plik audio a sam projekt przepadł. W notowaniu grubsza część mojego "TOP of 2010" znalazło by się numerów jeszcze na kilka innych notowań. Tak, ten rok był bardzo dobry w moim odczuciu, choć nawet mnie już tak to nie jara jak kiedyś. Nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć tym co jest a zawsze coś godnego się wyniesie. Moje top 10 to w głównej mierze to co można było usłyszeć w ostatnich 2óch ASOTach, ale myślę, że odcedziłem z nich to co najlepsze (dla mnie). Kilka numerów towarzyszyło mi długi długi czas jak "Who We Are?". Kilka razy grałem go w BM aż w końcu ktoś jeknął ile można? No można i tym razem jeszcze raz poleci. Jest też "Black Flowers", które na domowym nagłośnieniu nie ma nawet połowy tej mocy co na żywo. Nie będę się rozpisywał, ale TOP 3 z tego zestawienia to RIY, Touchstone i Symphonica, choć to Solarstone zgarnął u mnie całą pulę w tym roku. Zapraszam do odsłuchu.
Przyznaję się bez bicia robiłem co mogłem aby nie przekroczyć 60 minut, i nawet 2 ostatnie numery szły już na 142 BPM, ale nie dałem rady. Nie bijcie. Na szybko przesłuchałem jak brzmią przejścia, "gdzieniegdzie" może coś harczeć ale zrobiłem wsjo aby pozbyć się nie porządanych częstotliwości. Nie mniej jednak. Nagrane "in one take", więc zostaje jak jest. Stay tune.
Tracklist:
01. Luigi Lusini - Who We Are? [The Clubbers]
02. Matt Darey presents Urban Astronauts feat. Kristy Thirsk – Black Flowers (Josh Gabriel Remix) [Nocturnal Global]
03. Who.Is - We.Are [Anjunabeats]
04. Gaia - Aisha (Orjan Nilsen Remix) [Armind]
05. Alexander Popov - Revolution In You (Main Mix) [Armind]
06. Daniel Kandi pres. Timmus - Symphonica [Streamlined]
07. Onova - Archipelago [Monster Tunes]
08. Armin van Buuren feat. Christian Burns - This Light Between Us (Armin's Great Strings Mix) [Armind]
09. Solarstone - Touchstone (Aly & Fila Remix) [Solaris]
10. SoundLift - Live From Above (Arctic Moon Remix) [Blue Soho]
Link: http://www49.zippyshare.com/v/36039801/file.html