Matvel napisał(a):Nie wyrażam zgody na ograniczenie się do 10 utworów i basta!
Transi napisał(a):TOP10 wystarczy w zupełności. Tak czy siak będzie zmieścić 10 produkcji w 60 minut Przynajmniej mi hehe
Kasper napisał(a):10 tracków zagranych normalnie, czyli to wychodzi jak TBk napisał około 1h...
etam..to byłby normalny BM. Ja myślę sobie tak..najlepiej byłoby potraktować nadchodzącą edycję BM jako nie zawody, a zabawę. Wiem, że tjuny się powtórzą. Jednak sama myśl, że można będzie za ich pośrednictwem pomieszać coś niepasującego ze sobą, jest rzeczywiście ciekawa. Umiejętności djskie mogą zostać pokazane (lub obalone), poza tym, a nóż komuś uda się stworzyć klimat.. Jak to napisał Kasper, niektórzy tak czy siak wezmą UK, a niektórzy prog.TBk2000 napisał(a): a jako zasade przyjac, ze nagrywamy ulubione kawalki, ktore nam sie podobaly w tym roku, pomijajac date ich wydania ? .
peterhol9 napisał(a):Dobra..ja więc jako czarna owca, której 40minutowych BMów na następne edycje nie brakuje, idę kleić secik z 10 naj z 2009.
ale to też inna kwestia.. Bo jak dawać z wybranego to można zrobić klimat i cacy przejścia włączając w to pozycje z lat 95-09, których jest multum. A z samego 09 roku to już niekoniecznie.. Może najlepiej zakończyć kwestię głosowaniem..TBk2000 napisał(a):Zrobmy tak, kazdy niech po prostu nagra swoje top.10 z jednego wybranego gatunku, starajac sie aby brzmialo to jak najlepiej i tyle . Jak bedzie to brzmialo i jaki klimat mialo, to zalezy od staran kazdego uczestnika :>.
peterhol9 napisał(a):Jak coś to ja stoję za pomysłem Kaspera - top 10 z 2009
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość