Jak główny prowodyr większości ostrych akcji na forum w ostatnim czasie, rozpoczynam nasze BM'owe zmagania na dobry początek roku.
W tym miesiącu serwuje wam 10 tracków, które może nie były dla mnie w 100% najlepsze jednak były długo długo grane i są jak to się mówi "hajlajtami" roku mojej playlisty. Będzie Armin, Prydz, Matt Darey czy też Shah. Czego się spodziewać ano brzmienia progresywnego, transowego i "big roomowego" techenka. Będzie kilka numerów, które już znacie z moich wcześniejszych BM, lecz w sporej mierze będzie to czego jeszcze nie prezentowałem.
Co do danych technicznych to set w jakości semi-HD 192kbps o wadze 80,3MB i długości w przybliżeniu równej 59 minutom. Jednak aby osiągnąć tak zacny czas określony pod karą dyskwalifikacji i grzywny w wysokości 3500pln, dokonałem 3 ingerencji w grane przeze mnie tracki, dalej określone jako - "FF" Edit. Co znaczy te "FF"? ano mianowicie posługując się nomenklaturą rodem z magnetowidu oznacza Fast Forward, czyli szybki skok w przyszłość.
Co do mixingu to starałem sie aby wsjo brzmiało w rozsądnie i mimo trochę poskakanego momentami klimatu set wydaje mi się w miarę spójny. Klucze mimo w miarę rozsądnego szachowania granymi trackami polecam jednak odłożyć na bok.
Podsumowując "Let's get lost to that rabbit hole once again... It was MY year 2009! Haha...
Tracklist:
01. Bent - As You Fall (Guy J Remix)
02. Rex Mundi feat. Susana - Nothing At All
03. Matt Darey pres. Urban Astronauts - See The Sun (Aurosonic Remix - Kasper "FF" Edit)
04. Jerome Isma-Ae - Hold That Sucker Down
05. Dustin Zahn - Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix - Kasper "FF" Edit)
06. Gaia - Tuvan
07. RAM - RAMsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
08. Roger Shah & Signum - Healesville Sanctuary (Roger Shah Mix - Kasper "FF" Edit)
09. Cerf, Mitiska & Jaren - Beggin' You (Armin van Buuren Remix)
10. Cirez D - On Off
LINK: http://www6.zippyshare.com/v/79731010/file.html
* - czy na przejściu 8-9 też słyszycie przester, testowałem 4 odtwarzaczach i na jednym lekko jakby charczy. Głośność przejścia nie wypada poza master a i tracki obleciałem Mp3Gainem aby wykręcić jak najlepsze brzmienie. Tak, więc nie wiem co jest nie tak.
** - po zassaniu zmienić rozszerzenie na mp3