mam problemy techniczne z kompem ale postaram sie napisac co sadze o Twoim secie i mam nadzieje ze w trackie pisania mi sie nie wylaczy bo sie potne, tak wiec najlepiej jest zawsze zaczac od poczatku...
1- spokojnie i milo, ladna melodia, w sam raz na poczatek, przejscie zbyt energiczne, motywy zaczely sie zlewac i dwojeczka weszla za cicho, poprawiles to o pare sekund za pozno
2- bardzo krotko bym mogl sie wypowiedziec, klimat pasowal do poprzednika i przejscie na nastepny kawalek brzmialo juz o wiele lepiej
3- fajny tiun, spodobal mi sie ten niby rif, taki delikatny ale wgryza sie niezle w glowke, przejscie niestety znowu takie jak za pierwszym razem, wchodzacy utwor za cichy
4- taki sobie, niczym specjalnym mnie nie zaskoczyl, przejscie lepsze
5- kolejny utwor ktory przemknal sobie ot tak, kolejne w miare dobre przejscie
6- i znowu sobie przeszlo, nic szczegolnego wedlug mnie choc i tak bylo juz lepsze niz 4 i 5,cieszy mnie to ze kolejne przejscie mozna zaliczyc do udanych, nie uslyszalem zgrzytu
7- chyba mam kiepski dzien jesli chodzi o transy bo ten walek rowniez nie przypadl mi do gustu
8- znowu mi nie podchodzi:(
9- taki sobie przyjemniaczek, lagodny dla ucha
przejscie znowu dla mnie nieudane, za bardzo sciszasz utwory, zostaw volume, pobaw sie equalizerem, bedzie lepiej wychodzilo, masz moje slowo
10- na sam koniec powinno sie grac utwory ktore sa kwintesencja calego seta i dzieki ktorym zostana one zapamietane w sposob pozytywny, Tobie udalo sie to w polowie poniewaz utwor jest rzeczywiscie dobry i przyjemny dla ucha ale do mojego ucha wpadl on na krotka chwile i nie zatarl mocno tego co slyszalem wczesniej
przyznam sie bez bicia ze utwory ktore wybrales do tego podsumowania slysze dzis po raz pierwszy albo slyszalem je juz ale ich nie zapamietalem co moze wynikac z tego ze przez caly prawie rok skakalem sobie miedzy trancem a tech-housami i przez te skoki duzo materialu po obu stronach barykady po prostu musialo mi umknac
najbardziej spodobal mi sie utwor pierwszy i ostatni o reszcie sie nie bede wypowiadal poniewaz jest to Twoje podsumowanie i moje zdanie tu nie ma zadnego znaczenia
to byl chyba pierwszy set od Ciebie ktory przesluchalem wiec mam nadzieje ze nastepny bedzie choc troche lepszy i przypadnie mi do gustu do tego stopnia bym mogl Ci dac ocene ktora nas obu usatysfakcjonuje
pozdrawiam