Długo się zastanawiałem czy dać set z lepszą techniką i słabszymi kawałkami, czy odwrotnie. Jako że regulamin mówi tylko "utwory mają być zmiksowane" i nie ma tu wzmianki w jaki sposób, zdecydowałem się na drugą opcję Nie musicie być aż tak bardzo wylewni względem techniki bo zdaję sobie sprawę, że jest źle (a momentami wręcz tragicznie), ale nie skupiałem się aż tak bardzo na mixingu, a i niektóre kawałki mają dość specyficzną budowę i 'wady konstrukcyjne' (pod tym względem najbardziej dał mi się we znaki nr 5, gdzie przejście 'na' jak i 'z' zupełnie mi nie wyszło, ale jest on tak zajebisty że musiałem go zagrać ;p), przez co nijak nie dało się tego płynnie zgrać. Główną siłą tego seta mają być utwory, które mnie osobiście rozwalają na łopatki, i cieszę się, że w końcu zabrałem się za nagranie takiego seta, bo nosiłem się z tym od dawna. Klimat bardzo wzniosły i emocjonalny, sam nie wiem jak to konkretnie przyporządkować... pure trance? A może po prostu uplifting? Jedno jest pewne takich kawałków jest teraz jak na lekarstwo.
Gatunek - Trance
Długość - 41:00min
Waga - 47MB
Link - http://www5.zippyshare.com/v/41266763/file.html
Tracklista:
1. Rune & Div 4 - The Last Journey
2. Santoz - Pictures (Remix)
3. R.N.M. - Stargliding (Marninx remix)
4. Seismicbeats - Raindrops
5. Postion - Pathfinder (Phalanx remix)
6. Evasive - Rae Of Sun (Firestorm & Steve Allen remix)
7. K-DE - 4th Floor
8. Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden feat. Jimmy H - Y68 (Peaktwins remix)