indecentnoise napisał(a):lol, to on grzebie w wiadomosciach innych userow?
indecentnoise napisał(a):o i nawet badzio dostal banana hahaha madness
badzio napisał(a):badzio to już dostał bana z pół roku temu o łącznej wartości 7 czy 8, nie pamiętam już
Ale największe show było, kiedy założyłem sobie alterkonto, a w mailu uzasadniającym decyzję usunięcia mojego alterkonta dostałem info, że... mam gnić
W sumie fajne czasy były. Szkoda tylko, że osoby, które na jakiś sposób tworzyły historię i nadawały tamtemu forum charyzmy, mają tam teraz ewidentnie przejebane za przeproszeniem. Oczywiście nie mówię o sobie, ale i tak każdy doskonale wie o co mi chodzi.
Oraz dzieki za info o tym forum. Na pewno coś skrobnę od czasu do czasu.
Oraz, kim jest nobel? :>
indecentnoise napisał(a):lol napisalismy dzis przez 2 godziny wiecej postow niz fmt przez ostatni tydzien xD
sector napisał(a):No ale miejmy nadzieje ze tutaj jakos nam sie uda to rozruszac troche. Moze bedzie jak za starych dobrych czasow. Szkoda tylko ze nie beda tutaj pisac wszyscy userzy z FMT, no ale nie mozna miec wszystkiego.
badzio napisał(a):Forum Muzyki Elektronicznej - fajnie. Ale trzeba określić na czym wam teraz zależy najbardziej. Czy na tym, żeby tworzyć tutaj małe forum w zaufanej strefie (czyt. stara ekipa z fmt) czy stworzyć coś większego? Jeśli to drugie, to przede wszystkim, nie można się ograniczać tylko do trance'u i przydałby się ogólny podział na gatunki, dzięki czemu na pewno przybyłoby trochę userów 'zza miedzy'. Chodzi mi o zwykły, podstawowy podział. Góra 5, 6 for. Np. trance, techno, elektro, dnb/breakbeat, psychedelic/goa, inne. I dla przykładu w dziale techno można by nawijać o acid, detroit, schranz itd. W dziale inne o ambient, trip hop, big beat itd., trance - uk, uplifting, tech itd. itd. itd. I teraz pytanie - zamykamy się między sobą i stawiamy na trance czy tworzymy FME?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości